Hvordan jeg overhovedet kom med i Landmand søger Kærlighed.

Hvordan jeg overhovedet kom med i Landmand søger Kærlighed.

Martin Danielsen og jeg har været venner i flere år, vi mødte egentlig hinanden igennem en datinggruppe på facebook og blev igennem vores fælles interesse for landbrug venner. Martin deltog i Landmand søger kærlighed sæson 6, og havde egentlig sagt at han ville melde mig til sæson 7, aldrig havde jeg dog aldrig troet at han ville gøre. D. 2 januar ringede min telefon, det var carsteren på programmet. Hun fortalte at jeg var blevet tilmeldt af Martin, og at de rigtig gerne ville komme og carste mig. Min første reaktion var nej tak! men vi snakkede lidt frem og tilbage, carsteren stillede mig nogle spørgsmål som jeg virkelig syntes jeg svarrede velovervejet og godt på. Hun fortalte mig os lidt om hvad det ville sige at være med, og at det jo kun er 12 optagedage. Jeg gik med til at blive carstet.

Jeg skulle carstes få dage senere. Det foregår ved, at carsteren og en assistent kommer ud og optager lidt imens man snakker, og jeg viste lidt rundt på ejendommen. Jeg havde fortalt mine veninder at jeg skulle carstes, og de var nærmest mere begejstrede end jeg selv var.

Vi er 6 veninder der har holdt sammen siden folkeskolen. Og selvom at det sjældent lykkedes at ses når 6 kalendere skal gå op i en højere enhed, så er vi ikke i tvivl om at vi er der for hinanden hvis der er brug for det. Det beviste de overfor mig da jeg for nogle år siden sendte et SOS i vores gruppe, min ex havde lige været mig utro og jeg havde brug for at få snakket med mine veninder om det. I løbet af 2 dage lykkedes det for os alle at mødes.

Jeg blev carstet og fik af vide at jeg ville høre fra dem, og det troede jeg egentlig var det. Jeg var 100% sikker på at jeg ikke ville blive valgt. Senere samme uge var jeg sammen med mine veninder, og de var mega spændte på at høre hvordan det var gået. Men jeg måtte jo fortælle dem at jeg ikke troede de skulle regne med at jeg blev valgt, da jeg overhovedet ikke havde kunnet samle tankerne om de spørgsmål der var blevet stillet så snart der var kamera på. Når carsteren spurgte i øst, svarrede jeg i vest. Jeg tænkte at det da havde været sjovt at blive carstet, men at jeg jo helt sikkert ikke kunne bruges.

Et par uger senere ringede carsteren “Tillykke, du skal være med i Landmand søger Kærlighed”

Jeg skrev til mine veninder i vores fælles gruppe på Facebook, at jeg vidst nok skulle være med i Landmand søger Kærlighed, og at jeg håbede at de ville være med til at læse brevene. Der gik ikke lang tid før lykønskningerne strømmede ind fra mine søde veninder, men kort efter ramte realiteten kameraet ligger jo 10kg til.

Min deltagelse blev selvfølgelig også vendt til morgenkaffen på min arbejdsplads. Min chef skulle ligsom gi tilladelse til at vi måtte filme på ejendommen. Både min chef og mine kollegaer var meget begejstrede for projektet, og foreslog hurtige at vi kunne åbne brevene over morgenkaffen når den dag kom.

Jeg snakkede også med min far om at skulle carstes. Min far har som bekendt før lavet TV, og var det ikke for ham tror jeg aldrig jeg overhovedet var gået med til at blive carstet. Min far har kun haft sjove og gode oplevelser med at lave TV, han har os lavet meget fis med det. Han medvirkede for nogle år siden i programmet Under Hammeren på DR1. Da programmerne rullede over skærmen boede jeg stadig hjemme. programmet startede kl 18:00 hver aften og det var ikke unormalt at min far kom væltende ind af døren klokken 5 minutter i 6 og gik direkte ind og tændte fjernsynet. Eller at man af og til kunne høre ham sige noget sjovt i fjernsynet og så sad han selv og grinede af det.

Min far kunne dog også fortælle at ikke alt er som det blir vist i fjernsynet, programmerne blir jo klippet og det syntes han bare lige jeg skulle have med i mine overvejelser.

– Stine

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan jeg overhovedet kom med i Landmand søger Kærlighed.